Loading

wait a moment

Vinreol er godt at have i dit hjem

laserskårne vinreol
Spread the love

Fans af strømlinet design vil elske den slanke, organiske form af denne laserskårne vinreol, der er lavet af 18/10 rustfrit stål og kan rumme op til fire flasker. Designet af Michael Boucquillon og Donia Maaoui, blev det inspireret af træerne, der omgiver deres hjem i Italien, med det perforerede mønster, der minder om knuderne i trækorn – dermed navnet Barkcellar. En god til at vise til gæster.

Som bier trukket til honning, kan vi ikke modstå denne sekskantede skønhed fra John Lewis. Lavet af blankt mango træ og designet til at holde op til seks flasker vin, er det ideelt, hvis du er efter et kompakt stykke med et iøjnefaldende design.

Vinreoler er gode til forskellige flasker

Asymmetrisk design, kryds. På trend metallisk ramme, kryds. Kunne holde mere end fem flasker, kryds. Yep, grid vinreol sikkert ticks alle vores kasser og gør en luxe tilføjelse med sin smukke guldramme. Det kan faktisk holde ni vinflasker og kan sidde på en overflade eller på gulvet, stående 48cm højt.

Vis din favorit tipple på denne træplade lavet af slidstærk oliebøg. Dens lave niveau gør det ideelt til bord eller bordplade, mens det stabile design betyder, at det er en god lille pladsbesparende. Med plads til op til seks flasker foreslår vi to røde, to hvide og to rosa, fordi de siger, at sort er livets krydderi. Tjek resten af ​​Habitat vinreolområdet for mere inspirerende former.

Fremstillet af håndvævet rotting, Kimmi er vinreoler til at investere i, hvis du er efter noget i sommermånederne. Hvorfor? Tja, det kompakte design og to håndtag betyder, at det er perfekt til at transportere vin fra indvendig til ud, når du har lyst på et sted med al fresco spisning. Plus, hvis du kun transporterer et par flasker ud med dig, kan du altid bruge det til også at tage bestik og servietter ud!

Vinreolerne vi har fås ikke andre steder

Mens vi har set masser af pladsbesparende muligheder, er det det større Suffolk-design fra Neptunus, der gør det til vores nummer et sted. Vi elsker sit parret tilbage look og intelligent design. Det er en tidløs køb, der varer i årevis.

ES Bedste produkt anmeldelser er upartiske, uafhængig rådgivning du kan stole på. Ved nogle lejligheder tjener vi indtægter, hvis du klikker på linkene og køber produkterne, men vi tillader aldrig dette at fordybe vores dækning. Vurderingerne er udarbejdet gennem en blanding af ekspertudtalelse og virkelige test.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *