Loading

wait a moment

Se hvorfor nogle altaner du skal have.

lukkede altaner
Spread the love

Udsmykning af dit kontor med planter skal ikke begrænses til indendørs områder på din arbejdsplads. Hvis dit kontor har en altan, hvorfor ikke udvide skønheden tilbage til naturen og fyld din altan med smukke blomster?

Uanset om din altan bruges som et afslapningsområde, eller bare et eller andet sted, kan personale se på deres skrivebord, planter og blomster kan have en stor effekt på både dit sind og dit helbred; hvem elsker ikke at kigge på en smuk buket blomster og føles bedre for det?

Hvis du søger at fylde din altan med duftende blomster, er der et par ting, du skal tage hensyn til, før du går ud for at købe armfuls af smukke planter.

Plads

Altaner kan tendens til at være ret begrænsede når det kommer til rummet, men det betyder ikke, at du skal begrænse dig selv med mindre potteplanter. Prøv at gøre brug af det lodrette rum såvel som det vandrette rum, du har til rådighed.

At lægge op en trellis og placere planter, der vil krybe op strukturen, som den vokser, er en god måde at indarbejde mere planteliv i en lille smule plads.

Hvad er din altan for dig?

Du kan også tilføje en række hængende kurve for at gøre brug af eventuelle vægge eller loftrum, som du har adgang til på din lukkede altaner. De er en praktisk måde at tilføre et skynd af farve til dit miljø uden at optage en masse vital plads, da de er suspenderet i luften.

Beliggenhed

Når du vælger planter til din altan, skal du tage hensyn til placeringen af ​​din altaner. Er det blæsende? Vil dine planter være i skyggen eller solen?

Dette kan i høj grad påvirke, hvilke planter du bruger, og hvordan du designer layoutet af blomster og planter på din altan. Da altaner er over jorden, har de en tendens til at være varmere hele året rundt end planter, der er plantet i jorden, hvilket betyder, at de er mere modtagelige for varme og kan virke meget hurtigere, hvis de ikke plejes ordentligt.

På grund af denne øgede temperatur kan du opleve, at blomster kan blomstre tidligere end normalt, mens du er på din altan. Du skal også være opmærksom på, at elementerne stadig vil påvirke dine planter, selv om du måske har lyst til at være mere beskyttet på din altan. Pas på at sikre gryder og planter for at sikre, at de forbliver på et sted, især når det blæsende vejr kommer.

Vand

Ligesom de fleste andre planter skal din altan være forsynet med vand for at sikre, at du kan nyde dem længere. Du skal sikre dig, at du er opmærksom på, hvor meget vand en plante skal kunne overleve til sit fulde potentiale.

Altaner er noget du kan nyde

Nogle blomster har brug for omhyggelig opmærksomhed når det kommer til at hjælpe dem med at overleve, og nogle kan tage sig af sig selv og vil næppe behøve nogen interaktion fra dig til at trives. Hvis du leder efter planter, der ikke behøver meget i form af at passe på, så prøv at kigge efter kaktus, crassula og echeverian aloe. De er meget hårdføre planter, der er i stand til at overleve med meget lidt interferens og kan give et attraktivt grønt element til din altan.

Hvilke planter skal jeg bruge?

Under hensyntagen til alle de tips, vi har nævnt ovenfor, er det vigtigt at vide, hvilke planter der vil trives på en altan. Vi har sammensat en liste over nogle af vores yndlingsalarmanlæg, som du kan vælge imellem, men det er vigtigt at bemærke, at alle altaner vil være placeret forskelligt, så sørg for at du undersøger, om en plante vil trives med din altans miljø.

Her er et par af vores favorit altan planter:

Og der har vi det! Vores omfattende guide til altan arrangementer! Vi håber at du har hentet nogle nyttige tips og ideer til at omdanne dit kontor altan!

Som udbydere af smukke virksomhedens blomster er Jungle World dedikeret til at levere de allerbedste kontorblomster til din virksomhed. Hvis du vil have mere information om vores tjenester, kontakt os i dag ved at ringe til vores fantastiske team, og vi vil være mere end glade for at hjælpe dig med dine henvendelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *