Loading

wait a moment

Saddelstole er godt mod rygsmerter

tid med sadelstole
Spread the love

Mens jeg bruger så meget tid på at teste alle disse produkter, har jeg lært meget. Med så mange forskellige stole, der pludselig var tilgængelige på vores kontor, ønskede alle at prøve dem ud. Dette tillod mig at få en række forskellige meninger på mange stole. Her er mine største takeaways fra min tid med sadelstole.

Overgangsperioden kan være hård

At blive akklimatiseret med en stående stol var noget, som næsten alle på kontoret havde en hård tid med. Det er sådan en anden stil at sidde fra, hvad de fleste mennesker er vant til at det kan være både ubehageligt og akavet. Muskler bruges forskelligt, hvilket kan forårsage ømhed simpelthen fordi din krop ikke er vant til den nye stilling. Siddende på forsiden af ​​sædet er også noget, der tager sig vant til. Jeg oplevede følelsesløshed inden for de første 20-30 minutter, da jeg først begyndte at bruge dem i en perched stilling. Jeg har også bemærket nogle oprindelige ømheder i mine skind og solens fødder. Efter et par uger blev den oprindelige ømhed forsvundet, da jeg mere og mere plejede at bruge den nye stil.

Saddelstole er godt til at mindske sygedage

Bedst egnet som en gratis stol

Selv efter at have vænnet sig til en stående stol, tror jeg ikke, de er en god erstatning for din normale kontorstol. To timer handler om det maksimale, at jeg kan sidde i nogen af ​​dem ad gangen. Min røv begynder normalt at blive følelsesløs, og jeg begynder at savne min normale ergonomiske kontorstol. Det er svært at holde god kropsholdning i så lang tid uden armlæn eller ryglæn for at hjælpe dig ud. Jeg ville finde mig selv slouching som var et tegn til at skifte det op. Det gode er, at alle produkterne på denne liste er nemme at flytte og kan gemmes væk uden at optage meget plads. Dette gør det nemmere at få en anden stol, så du kan indarbejde lidt mere bevægelse i din arbejdsdag. Jeg kan også se dem være en god mulighed for konferencelokaler, computerlaboratorier eller samarbejdsområder.

Det er også godt at bruge andet end sadelstole i løbet af dagen

Blanding i sadelstole i hele min arbejdsdag har været til gavn for mig. Det kan bidrage til at bryde op dagen, når du udfører monotone opgaver. Siddepladsen giver dig mulighed for at være aktiv, mens du arbejder. Stolenes karakter har også gjort mig mere villig til at stå op af min stol og gå rundt for at udføre opgaver, som jeg ellers ville have afskediget til en senere tid i min normale stol. Jeg er ikke sikker på, hvorfor det er. Måske føles det ikke at være låst i min stol med ryg og arme. Eller måske er det fordi jeg allerede er halvvejs for at stå i alligevel. Jeg er ikke sikker, men jeg flytter meget mere på kontoret, når jeg bruger en stående stol. Samlet set får de mig til at føle, at jeg har mere energi og hjælper med at holde mig mere opmærksom, hvis jeg begynder at føle mig træt. Jeg bemærker også, hvor meget bedre de får min ryg til at føle. 135 ° vinklen hjælper med at strække min nedre ryg og bevægelsen hjælper med at holde andre områder også løs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *