Loading

wait a moment

Rundrejse i Skotland er rigtig godt

rejsende til Skotland
Spread the love

Fra de erobrede vandrestier, der fører dig gennem nogle af de mest fantastiske landskaber for at mispronouncing slàinte mens du klinker briller med en lokal, er det bare nogle af de oplevelser, der skal opleves, når man rejser på det skotske højland.

Det er ingen løgn, at det skotske højland kommer med et bestemt mysterium og charme. Det robuste og fjerntliggende og det store ukendte er alle tanker, der kommer til at tænke på.

Med Rough Guides stemme det det smukkeste land i 2017 og den storslåede tv-show Outlander, der friste os alle, er det svært at ikke skrive Skotland og det skotske højland på toppen af ​​din skovliste.

Selv med sin nye og blomstrende turisme har Skotland været tæt på sine rødder, og det er altid på kortene at fange en autentisk skotsk oplevelse.

Vi opdagede Skotlands ins og outs, da vi tog en frivillig stilling i en backpackers hostel beliggende midt i det skotske højland.

Vi nedsænket os selv i den skotske livsstil og føler nu, at vi skal dele de vigtigste ting at huske, for at forsøge at forkæle på din rejse.

Prøv rundrejse i Skotland, et godt sted at være

Det var ikke vores oprindelige mål at bo og arbejde i Skotland, men som de siger er nogle af de bedste oplevelser helt uplanlagte. Nu ville vi ikke ændre oplevelsen for verden, og det var et absolut højdepunkt for vores 2017 eventyr.

Så lad os komme ind i det. Vi vil dele nogle historier, nogle tips og nogle råd om at erobre det smukke skotske højland.

For det første er vandreture livet i Skotland, og næsten 95% af rejsende til Skotland går til vandreture. ‘Munro baggers’ som de kaldes er rejsende / vandrere / ivrig vandrere, der klatrer toppe over 3000ft.

Skotland praler over 282 Munros, og de fleste af disse er faktisk i og blandt højlandet. Ben Nevis er selvfølgelig den højeste top, og hvis du er så skør som vi er, besluttede vi at starte der var utroligt smart.

Vores største tip til klatring af toppe i det skotske højland er forberedt til fire årstider om dagen.

Ingen spøgelse i løbet af 6 dagslys klatring Ben Nevis, vi havde perfekt solskin, bitter sløv og sne og blev gennemvædet til benet af regn og vind.

Men du ved hvad? Det er ligegyldigt, fordi disse synspunkter tager vejret.

Inverness er hovedstaden i det skotske højland og inden for en 2 timers kørsel kan du nå de mest utrolige steder og steder, vi vil meget anbefale især til vandreture.

Hvad skal du drikke i Skotland

Skotsk elsker deres drikke. En dram her og der går aldrig på vildt og vasker det ned med nogle svinekrabber er ikke langt væk fra en typisk eftermiddag i det skotske højland.

Whisky er måske ikke alles valgfrihed, men gosh, skoterne var på en vinder, da de udnyttede deres utrolige ferskvand og omdannede det til alkohol.

Noget, du måske ikke har kendt, er, at den skotske staver det ‘whisky’, mens irsk stave det ‘whisky’. Lidt lokalkendskab til dig der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *