Loading

wait a moment

Postkasser er svær at finde til det rigtige formål

postkasser med kodelås
Spread the love

Der er mange faktorer at overveje, når du vælger dine dekorative postkasser til dit hjem eller fællesskab. Selv om hvordan en postkasse ser ud er vigtig, er det også vigtigt at overveje postkassens holdbarhed og vedligeholdelse.

Vi er her for at hjælpe dig med alle trin i vejen, herunder at hjælpe dig med at finde de rigtige dekorative postkasser til dit behov. Lad os vide, hvis du har spørgsmål, og vi hjælper gerne. Venligst ring til os.

Tips til at vælge den rigtige dekorative postkasse

1. Vælg en postkasse, der er godkendt af USPS. Betydningen af ​​dette har intet at gøre med, hvorvidt dit postbud vil levere mail til boksen. For at være USPS-godkendt skal en postkasse bestå snesevis af strenge tests, der sikrer, at det kan modstå års brug. Eksempler er at åbne døren 7000 gange, trykprøvning i ekstrem varme, kulde og fugtighed. Hvordan man fortæller? Teksten “Godkendt af Postmaster General” vises på døren.

2. Reservedele er vigtige. Posten, postkassen, beslaget, nummerpladen osv. Skal alle være boltet sammen. Når skader opstår, bør det ikke betyde et helt nyt postkassesystem. Når du vurderer en postkasse, spørg dig selv “Hvad sker der, hvis dette stykke bryder?”

Postkasser er husets stil

3. Vælg det rigtige materiale. Stål? Meget populær for 10-20 år siden. Negativer for stålpostkasser omfatter problemer med rust og ingen reservedele. Træ postkasser? Rart til visse applikationer, men meget dyrt at erstatte. Er firmaet der laver de smukke brugerdefinerede stillinger, fordi du stadig vil tilbyde dem 5 år fra nu? Par dette med den stadigt faldende kvalitet af træ på markedet, og du kan se hvorfor det er vigtigt at være forsigtig med denne rute. Aluminium postkasser? Rust og råt fri. Kan bogstaveligt talt vare 20+ år, hvis kvalitet aluminium anvendes. Udskiftningsdele, holdbarhed og tilgængelighed gør aluminium til et hårdt valg at slå.

4. Enkelt stykke, direkte begravelsesstolpe er vejen at gå. Mange af dagens dekorative Postkasser med kodelås har to og tre stykker indlæg. Hvorfor? Små stykker passer i små bokse. Jo længere kassen er, desto mere koster det at sende det. Perfekt til detaildistribution, dårlig til langsigtede installationer. Over tid løsner leddene. Tilspænding af de fem bolte i din postkasse er muligt. Flere gange 50, 100, 200 osv. Og resultatet er mange løs bolte og skæve indlæg.

Postkasser som er lette at montere

5. Forbedringsbutikker? Synes et logisk sted at købe en postkasse, men risikabelt for kvarterer, der søger at standardisere deres postkasser over lang sigt. Produktlinjer ændres, og det, der er tilgængeligt i dag, er sandsynligvis ikke tilgængeligt i to sæsoner fra nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *