Loading

wait a moment

Hvad vi skal snakke om:

badmintonketcher strenge
Spread the love

Denne vejledning er for dig som ikke umiddelbart kender så meget til hvad du skal kigge efter når du køber en ketcher til badminton første gang eller bare søger information på den rigtige for dig.

1. Shaft flex badmintonketcher

Badmintonketchers spænder fra fleksibel, medium flex, stiv, til ekstra stiv. Når du vælger en ketcher, bør du tage højde for din svinghastighed, så den passer til ketcherens fleksibilitet. Den ideelle stivhed er proportional med den hastighed, du kan generere. En fleksibel ketcher vil ikke genvinde helt før bolden er ramt, hvilket betyder, at energien i at bøje badmintonketcheren er i det væsentlige spil. Men hvis badmintonketcheren er for stiv til din svinghastighed, bliver den ikke bøjet tilstrækkeligt, og dermed bidrager ikke nogen ekstra effekt. En avanceret spiller med fremragende teknik skal bruge en stiv badmintonketcher strenge, mens en nybegynder med en langsommere swing ville være bedre med en mere fleksibel badmintonketcher.

Fleksibel shaft

 fordele

-en fleksibel aksel giver spilleren nem adgang til strømmen uden at udøve meget styrke (lille energi, der er nødvendig for at bøje akslen)

-godt for begyndere, da de kan bruge dette til at øve på deres teknik, da de ikke bliver nødt til at fokusere på at generere nok strøm til deres skud

-kan nemt forsvare smashes, da du har lidt tid til at sætte styrke i dit skud

Ulemper

-fri kontrol af skyttelplacering, da akslen let bøjes, hvilket fører til usikkerhed i skibets flyvningsretning.

-returnering af skud er langsommere, da bolden forbliver på strengen over længere tid på grund af akslens bøjning

-dårligt potentiale for kræft

Stiff shaft

Fordele

-skiftet på skud er hurtigere, da bolden ikke forbliver på strengen, så længe på grund af stiv bøjning af skaftet

-mere kontrol med boldplacering siden akslen er stiv og vil give øjeblikkelig genopretning af skytten

-højere potentiel effekt

 ulemper

-en stiv aksel vil kræve en stærkere sving og god teknik for at generere kræft

-har brug for god brug af håndleddet

-mere egnet til mellemliggende til avancerede spillere

2. Hovedside af ketcheren

Badmintonketchers kan enten have en isometrisk hovedform (square) eller konventionel hovedform (oval)

Den eneste forskel mellem en isometrisk og konventionel ramme er størrelsen på

Den søde plet er et specifikt område på strengen seng af badmintonketcheren (normalt midten af ​​strengen). At ramme den søde plet vil give dig maksimal effekt.

Isometriske rammer har en større sød spot end konventionelle ovale rammer.

Konventionelle rammer er praktisk talt ikke-eksisterende i dag og erstattes af isometriske rammer. 

3. Grip størrelse på din badmintonketcher

Ligesom vægten af ​​en badmintonketcher varierer greb størrelser også. De findes normalt på keglens kegle sammen med ketchernes vægt. Følgende er grebstørrelser (omkreds i tommer), som yonex og victor følger:

G1: 4 in

G2: 3,75 in

G3: 3,5 tommer

G4: 3,25 in

G5: 3 in

G6: 2,75 in

Gribestørrelsen for hver spiller er anderledes, da det afhænger af deres personlige præference. Mindre gribe størrelser gør det muligt at bruge flere fingerkræfter / håndled, mens en større grebstørrelse vil udnytte mere af armen.

De fleste badmintonketchers fås i g5 og g4, med større grebstørrelser g3 og g2 tilgængelige i europæiske lande. Hvis du ikke ved, hvilken størrelse der skal fås, anbefales det at få den mindste grebstørrelse til rådighed, da du altid kan tilføje på et overgreb for at gøre det større, hvis det er nødvendigt. Og også fordi du er begrænset af hvor meget du kan reducere greb størrelse. 

4. Singler eller dobbelt

Et andet aspekt, du måske vil overveje, er den type spil, du spiller. For eksempel, hvis du for det meste er en singlespiller, vil du gerne læne sig mod flere hoved tunge badmintonketchers. Da singler ikke er så hurtige som doubler, har du mere tid til at reagere på skud og derfor vil hovedvægten ikke være et problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *