Loading

wait a moment

Derfor er SEO vigtig for din virksomhed

Spread the love

Hjælp Google med at forstå dit indhold med SEO og øg potentielt din omsætning med ord. Mange virksomheder efterstræber at stå øverst i søgemaskinen, når brugere søger efter et bestemt søgeord. SEO står for Search Engine Optimization, på dansk ’søgemaskineoptimering’, og det har næppe været mere relevant end nu for virksomheders virtuelle markedsføring, end det er i dag. Du kan enten selv stå for SEO på din hjemmeside eller få et professionelt SEO-bureau til det. Hvis du selv ønsker at stå for SEO på din hjemmeside, er der en række forskellige plugins som du kan downloade til dit CMS-system, men det kræver alligevel en form for bagvedlæggende viden omkring hvordan SEO virker rent teknisk. Du kan derfor spare en del tid og sikre dig hurtige og effektive resultater ved at hyre et bureau til at varetage optimeringen.

 

Kort og godt handler SEO altså om, at hjælpe søgemaskinerne som eksempelvis Google med indeksere og forstå din hjemmesides indhold og få en højere rangering på søgemaskinen, så brugere er mere tilbøjelige til at vælge netop din hjemmeside frem for konkurrenternes. God SEO er altså med til at give dig et enormt forspring.

 

SEO med linkbuilding

 

En af de mest populære former for SEO er linkbuilding. Det går, som navnet antyder, ud på at der byge søgemaskineoptimering gennem links til eksterne hjemmesider. Der inddeles i on-site linkbuilding og on-site linkbuilding. On-site linkbuilding er en form for intern SEO, hvor du linker mellem dine forskellige undersider og dermed skaber en stærk søgeoptimeret infrastruktur, som ikke bare er med til at øge din synlighed, men også din brugervenlighed. Off-site linkbuilding er ekstern SEO, hvor du gennem deling af relevante eksterne links genererer trafik fra en hjemmeside og videre til et andet domæne efter eget ønske. SEO er bygget på søgeord og det er derfor vigtigt, at relevante søgeord for din virksomhed eller dit formål anvendes, samt at de anvendes i korrekt mæthed.

 

Med linkbuilding pakke kan du altså være med til at søgemaskineoptimere din virksomhed, men det kræver, at du selv producerer noget relevant indhold, du kan linke til og fra med dine søgeord.

 

Optimér din online tilstedeværelse

 

Foruden SEO er der desuden en lang række andre ting, du som virksomhed selv kan gøre eller få et bureau til at hjælpe dig med, som sikrer dig en bedre rangering på internettet og som er med til at give dine besøgende en bedre oplevelse. Sørg først og fremmest for, at din hjemmeside er responsiv, altså at den kan vises ligeligt på forskellige mobile enheder. Får du heller ikke de ønskede resultater med SEO, er der en lang række ting du kan gøre. Start med at kigge på din hjemmesides indhold, side for side, og revider og optimer indholdet. Godt indhold indekseres og fortolkes bedst, derfor gælder det om at være kort og præcis. Undgå ligeledes at sende automatiske forespørgsler til Google og at indlæse sider med søgeord, der ikke er relevante for dig og din hjemmeside.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *